Maanesten

Med Maanesten-smykker skaber du et unikt og sofistikeret lookMaanesten-smykker er designet ud fra tanken om at komplimentere den individuelle pige/kvinde gennem et sofistikeret udtryk, hvor udvalgte farvenuancer hvirvler sammen med guld og sølv. Der er tænkt meget på de små detaljer i forarbejdningen, som gør hvert enkelt smykke i serien unikt. Samtidig er nutidens tendenser inkorporeret i designet på en yndefuld måde, hvilket gør, at der balanceres mellem et sofistikeret og moderne udtryk. Smykker fra Maanesten kan derfor også bruges af kvinder i alle aldre og i mange sammenhænge. I både fest- og hverdagssammenhænge vil de flotte farver og designs sætte prikken over i’et og fuldende dit look.Gør dit look mere personligt med Maanesten-smykkerMaanesten dækker over en bred vifte af produkter; øreringe, ringe, halskæder og armlænker. Bag serien ligger der både tanker om, at smykkerne skal kunne bæres selvstændigt, men i høj grad også i sammensætning med andre pieces. På den måde kan du kreere simple looks, hvor det enkle smykke har hovedrollen, men ligeledes skabe et meget personligt look, hvor Maanesten-smykker sammensættes på kryds og tværs, så de får lov at komplimentere hinanden. Du kan på den måde skabe et utroligt ejendommeligt udtryk, hvor din egen stil får lov at skinne igennem. Serien bærer præg af, at der er noget for enhver smag. Der er både brugt sølv og guld som det primære materiale, og der leges med mange forskellige former og støbninger; fra de helt glatte og blanke overflader til de bølgede og kantede.

Maanesten

Maanesten

Med Maanesten-smykker skaber du et unikt og sofistikeret look

Maanesten-smykker er designet ud fra tanken om at komplimentere den individuelle pige/kvinde gennem et sofistikeret udtryk, hvor udvalgte farvenuancer hvirvler sammen med guld og sølv. Der er tænkt meget på de små detaljer i forarbejdningen, som gør hvert enkelt smykke i serien unikt. Samtidig er nutidens tendenser inkorporeret i designet på en yndefuld måde, hvilket gør, at der balanceres mellem et sofistikeret og moderne udtryk. Smykker fra Maanesten kan derfor også bruges af kvinder i alle aldre og i mange sammenhænge. I både fest- og hverdagssammenhænge vil de flotte farver og designs sætte prikken over i’et og fuldende dit look.

Gør dit look mere personligt med Maanesten-smykker

Maanesten dækker over en bred vifte af produkter; øreringe, ringe, halskæder og armlænker. Bag serien ligger der både tanker om, at smykkerne skal kunne bæres selvstændigt, men i høj grad også i sammensætning med andre pieces. På den måde kan du kreere simple looks, hvor det enkle smykke har hovedrollen, men ligeledes skabe et meget personligt look, hvor Maanesten-smykker sammensættes på kryds og tværs, så de får lov at komplimentere hinanden. Du kan på den måde skabe et utroligt ejendommeligt udtryk, hvor din egen stil får lov at skinne igennem. Serien bærer præg af, at der er noget for enhver smag. Der er både brugt sølv og guld som det primære materiale, og der leges med mange forskellige former og støbninger; fra de helt glatte og blanke overflader til de bølgede og kantede.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

1-60 af 122

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende
Tilbage til toppen

1-60 af 122

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3