Armbånd

Ole Lynggaard armbånd - inspireret af naturens vidundereHer på siden finder du vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd, som repræsenterer de overordnede værdier, som brandet står for: Eksklusivitet, femininitet, sensualitet og kant. Et Ole Lynggaard armbånd fås i mange forskellige designs, og der eksperimenteres legende med flere materialer. Både silke, hårdknyttet reb, bomuldsnor, sølv og guld er blandt materialerne. Guldet i armbåndene er alle af 18K. Derudover anvendes der i Ole Lynggaard armbånd – og i Ole Lynggaard-kollektioner generelt – en imponerende vifte af sten, som tilføjer noget helt unikt til hvert enkelt smykke. Stenene består af Rosakvarts, månesten, rutilkvarts, turmalin, rav, amethyst, røgkvarts, karneol, koraller, rosakvarts, akvamarin og onyx, og kan ses i flere af Ole Lynggaard armbåndene. Ligesom det er tilfældet med de andre smykker i serien, er der også i Ole Lynggaard armbåndene hentet inspiration fra naturen, hvilket sagtens kan ses i de smukke detaljer.Hvis du vælger at investere i et Ole Lynggaard armbånd, vil du uden tvivl skænke håndleddet et par ekstra blikke i løbet af dagen, og det vil alle andre helt sikkert også. Du får ikke bare særpræget kvalitet, du får også et unikt design, som tilføjer prikket over i’et.Du er velkommen til at tage en tur rundt i vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd og lade dig forføre. Flere af armbåndene kan købes med enten satineret eller blank overflade.

Armbånd

Armbånd

Ole Lynggaard armbånd - inspireret af naturens vidundere

Her på siden finder du vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd, som repræsenterer de overordnede værdier, som brandet står for: Eksklusivitet, femininitet, sensualitet og kant. Et Ole Lynggaard armbånd fås i mange forskellige designs, og der eksperimenteres legende med flere materialer. Både silke, hårdknyttet reb, bomuldsnor, sølv og guld er blandt materialerne. Guldet i armbåndene er alle af 18K. Derudover anvendes der i Ole Lynggaard armbånd – og i Ole Lynggaard-kollektioner generelt – en imponerende vifte af sten, som tilføjer noget helt unikt til hvert enkelt smykke. Stenene består af Rosakvarts, månesten, rutilkvarts, turmalin, rav, amethyst, røgkvarts, karneol, koraller, rosakvarts, akvamarin og onyx, og kan ses i flere af Ole Lynggaard armbåndene. Ligesom det er tilfældet med de andre smykker i serien, er der også i Ole Lynggaard armbåndene hentet inspiration fra naturen, hvilket sagtens kan ses i de smukke detaljer.

Hvis du vælger at investere i et Ole Lynggaard armbånd, vil du uden tvivl skænke håndleddet et par ekstra blikke i løbet af dagen, og det vil alle andre helt sikkert også. Du får ikke bare særpræget kvalitet, du får også et unikt design, som tilføjer prikket over i’et.

Du er velkommen til at tage en tur rundt i vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd og lade dig forføre. Flere af armbåndene kan købes med enten satineret eller blank overflade.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

1 vare(r)

Sorter faldende
Tilbage til toppen

1 vare(r)