Armbånd

Ole Lynggaard armbånd - inspireret af naturens vidundereHer på siden finder du vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd, som repræsenterer de overordnede værdier, som brandet står for: Eksklusivitet, femininitet, sensualitet og kant. Et Ole Lynggaard armbånd fås i mange forskellige designs, og der eksperimenteres legende med flere materialer. Både silke, hårdknyttet reb, bomuldsnor, sølv og guld er blandt materialerne. Hvert materiale har sin styrke, således får hvert Ole Lynggaard armbånd sin egen unikke identitet. Fortæl en historie med det armbånd, du vælger, og udtryk din personlighed. Er du til det kantede, det simple, det vovede, det klassiske? Du kan skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. Og ønsker du at blande materialer eller designs, går alle Ole Lynggaard armbånd smukt sammen med hinanden.

Guldet i armbåndene er alle af 18K. Derudover anvendes der i Ole Lynggaard armbånd – og i Ole Lynggaard-kollektioner generelt – en imponerende vifte af sten, som tilføjer noget helt unikt til hvert enkelt smykke. Stenene består af Rosakvarts, månesten, rutilkvarts, turmalin, rav, amethyst, røgkvarts, karneol, koraller, rosakvarts, akvamarin og onyx, og kan ses i flere af Ole Lynggaard armbåndene. Ligesom det er tilfældet med de andre smykker i serien, er der også i Ole Lynggaard armbåndene hentet inspiration fra naturen, hvilket sagtens kan ses i de smukke detaljer.Hvis du vælger at investere i et Ole Lynggaard armbånd, vil du uden tvivl skænke håndleddet et par ekstra blikke i løbet af dagen, og det vil alle andre helt sikkert også. Du får ikke bare særpræget kvalitet, du får også et unikt design, som tilføjer prikket over i’et.Et Ole Lynggaard armbånd kan bæres på mange måderMed Ole Lynggaard armbånd har du mulighed for at skabe utallige stiludtryk, som hver især fortæller noget om dig. Ifør dig eksempelvis et armbånd, som med sit vovede og unikke design vil indtage værtsrollen til festen. Et eksempel er Snakes Armbånd, som fortæller en hel historie i sig selv og som kræver fuld opmærksomhed. En anden mulighed er at mikse og matche med de mere simple Ole Lynggaard armbånd, som i harmoni kan skabe en farvefyldt strøm af farver og udtryk. Dan for eksempel et helt personligt farvevirvar ved at mikse Life armbånd, som i sig selv udgør en hel farvepalet, med et shooting stars armbånd. De fine månesten vil gå perfekt sammen med det detaljerede, håndknyttede reb – mulighederne er mange med Ole Lynggaard armbånd.

Armbåndets historie rækker langt tilbage

Armbåndet rummer en lang historie. Ligesom det er tilfældet med de fleste andre smykker, er også armbåndet en beklædningsdel, som er blevet anvendt i mange, mange år. Den største udvikling, som armbåndet har taget gennem tiden, er formegentligt placeringen. Tilbage i bronzetiden blev smykket anvendt som armring, hvorfor placeringen var overarmen. I nyere tid har armbåndet bevæget sig længere ned og er nu placeret på håndleddet, som vi kender det fra Ole Lynggaard armbånd – og stort set alle andre armbånd i dag.

Du er velkommen til at tage en tur rundt i vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd og lade dig forføre. Flere af armbåndene kan købes med enten satineret eller blank overflade. Vi forhandler Ole Lynggaard i butikken i Rødovre Centrum, hvis du ønsker at se smykkerne tæt på, eller hvis du er i tvivl om størrelser eller lignende.

Armbånd

Armbånd

Ole Lynggaard armbånd - inspireret af naturens vidundere

Her på siden finder du vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd, som repræsenterer de overordnede værdier, som brandet står for: Eksklusivitet, femininitet, sensualitet og kant. Et Ole Lynggaard armbånd fås i mange forskellige designs, og der eksperimenteres legende med flere materialer. Både silke, hårdknyttet reb, bomuldsnor, sølv og guld er blandt materialerne. Hvert materiale har sin styrke, således får hvert Ole Lynggaard armbånd sin egen unikke identitet. Fortæl en historie med det armbånd, du vælger, og udtryk din personlighed. Er du til det kantede, det simple, det vovede, det klassiske? Du kan skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. Og ønsker du at blande materialer eller designs, går alle Ole Lynggaard armbånd smukt sammen med hinanden. Guldet i armbåndene er alle af 18K. Derudover anvendes der i Ole Lynggaard armbånd – og i Ole Lynggaard-kollektioner generelt – en imponerende vifte af sten, som tilføjer noget helt unikt til hvert enkelt smykke. Stenene består af Rosakvarts, månesten, rutilkvarts, turmalin, rav, amethyst, røgkvarts, karneol, koraller, rosakvarts, akvamarin og onyx, og kan ses i flere af Ole Lynggaard armbåndene. Ligesom det er tilfældet med de andre smykker i serien, er der også i Ole Lynggaard armbåndene hentet inspiration fra naturen, hvilket sagtens kan ses i de smukke detaljer.

Hvis du vælger at investere i et Ole Lynggaard armbånd, vil du uden tvivl skænke håndleddet et par ekstra blikke i løbet af dagen, og det vil alle andre helt sikkert også. Du får ikke bare særpræget kvalitet, du får også et unikt design, som tilføjer prikket over i’et.

Et Ole Lynggaard armbånd kan bæres på mange måder

Med Ole Lynggaard armbånd har du mulighed for at skabe utallige stiludtryk, som hver især fortæller noget om dig. Ifør dig eksempelvis et armbånd, som med sit vovede og unikke design vil indtage værtsrollen til festen. Et eksempel er Snakes Armbånd, som fortæller en hel historie i sig selv og som kræver fuld opmærksomhed. En anden mulighed er at mikse og matche med de mere simple Ole Lynggaard armbånd, som i harmoni kan skabe en farvefyldt strøm af farver og udtryk. Dan for eksempel et helt personligt farvevirvar ved at mikse Life armbånd, som i sig selv udgør en hel farvepalet, med et shooting stars armbånd. De fine månesten vil gå perfekt sammen med det detaljerede, håndknyttede reb – mulighederne er mange med Ole Lynggaard armbånd. Armbåndets historie rækker langt tilbage

Armbåndet rummer en lang historie. Ligesom det er tilfældet med de fleste andre smykker, er også armbåndet en beklædningsdel, som er blevet anvendt i mange, mange år. Den største udvikling, som armbåndet har taget gennem tiden, er formegentligt placeringen. Tilbage i bronzetiden blev smykket anvendt som armring, hvorfor placeringen var overarmen. I nyere tid har armbåndet bevæget sig længere ned og er nu placeret på håndleddet, som vi kender det fra Ole Lynggaard armbånd – og stort set alle andre armbånd i dag. Du er velkommen til at tage en tur rundt i vores udvalg af Ole Lynggaard armbånd og lade dig forføre. Flere af armbåndene kan købes med enten satineret eller blank overflade. Vi forhandler Ole Lynggaard i butikken i Rødovre Centrum, hvis du ønsker at se smykkerne tæt på, eller hvis du er i tvivl om størrelser eller lignende.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

3 vare(r)

Sorter faldende
Tilbage til toppen

3 vare(r)