Diamantsmykker

Diamant-smykker i tidløse designsHos Guldsmed Dirks finder du et smukt udvalgt af diamant-smykker, som vil tilføje et elegant touch til de fleste outfits. Diamant er det hårdeste naturlige mineral, der findes i verden, og er derfor også blevet anvendt i mange forskellige sammenhænge – ikke blot til fremstillingen af smykker. Tag en tur rundt i det funklende univers, hvor du vil finde både guld, hvidguld, rosaguld og rødguld materialer. De diamantprydede smykker er stilfulde i deres designs, hvorfor de kan bæres af mange personligheder og komplimentere et udtryk på flere måder. Du kan finde detaljer om diamant-smykkerne på de konkrete produkter.

Når kvaliteten af diamant-smykker skal vurderes, har man fire parametre, der er afgørende. De består af vægt, farve, klarhed og slibning. Sidstnævnte parameter er den eneste, som mennesket kan påvirke i fremstillingen af diamant-smykker. Det er potentielt alle de omkredsende forhold, som gør diamanten til noget helt specielt. Tag et kig her på siden, og bliv tryllebundet af de elegante smykker.Diamantsmykker

Diamantsmykker

Diamant-smykker i tidløse designs

Hos Guldsmed Dirks finder du et smukt udvalgt af diamant-smykker, som vil tilføje et elegant touch til de fleste outfits. Diamant er det hårdeste naturlige mineral, der findes i verden, og er derfor også blevet anvendt i mange forskellige sammenhænge – ikke blot til fremstillingen af smykker. Tag en tur rundt i det funklende univers, hvor du vil finde både guld, hvidguld, rosaguld og rødguld materialer. De diamantprydede smykker er stilfulde i deres designs, hvorfor de kan bæres af mange personligheder og komplimentere et udtryk på flere måder. Du kan finde detaljer om diamant-smykkerne på de konkrete produkter. Når kvaliteten af diamant-smykker skal vurderes, har man fire parametre, der er afgørende. De består af vægt, farve, klarhed og slibning. Sidstnævnte parameter er den eneste, som mennesket kan påvirke i fremstillingen af diamant-smykker. Det er potentielt alle de omkredsende forhold, som gør diamanten til noget helt specielt. Tag et kig her på siden, og bliv tryllebundet af de elegante smykker.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

1-60 af 262

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende
Tilbage til toppen

1-60 af 262

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5