Diamant-ringe

En diamantring skaber et eksklusivt udtryk


Hos Guldsmed Dirks har vi et smukt udvalg af smykker med diamanter; herunder diamantringe. Du finder ringene i forskellige designs – alle akkompagneret af guld som materiale. Der bruges både guld, hvidguld, rosaguld og rødguld, og hvert materiale giver diamantringen et særpræget udtryk. De smukke brillianter pryder ringene og giver dem den luksuriøse dimension, som er så kendetegnende for diamantsmykker. Vores diamantringe afspejler forskellige stilarter. Hvis du ikke er bange for at være festens dronning med det komplet ekstravagante look, så vil vores Leaves-ringe falde i din smag. De mange blade, som kendetegner designet, er prydet med diamanter og vil funkle ved alle anledninger – og helt sikkert fange øjets opmærksomhed. Er du derimod til et mere minimalistisk og stilrent design, kan du vælge en tyndere diamantring, hvor den enkle brug af brillianter danner et sofistikeret udtryk.
I vores sortiment vil du også se, at diamanterne kommer i forskellige former og farver. Slibningen og farven af en diamant kan gøre en stor forskel og gøre ringen utroligt personlig. Du vil se diamanter i brun, champagne og gul i vores designs. Tag et kig på vores udvalg og bliv inspireret til din næste diamantring, som du uden tvivl vil påskønne i mange år fremover.


Diamant-ringe

Diamant-ringe

En diamantring skaber et eksklusivt udtryk

Hos Guldsmed Dirks har vi et smukt udvalg af smykker med diamanter; herunder diamantringe. Du finder ringene i forskellige designs – alle akkompagneret af guld som materiale. Der bruges både guld, hvidguld, rosaguld og rødguld, og hvert materiale giver diamantringen et særpræget udtryk. De smukke brillianter pryder ringene og giver dem den luksuriøse dimension, som er så kendetegnende for diamantsmykker. Vores diamantringe afspejler forskellige stilarter. Hvis du ikke er bange for at være festens dronning med det komplet ekstravagante look, så vil vores Leaves-ringe falde i din smag. De mange blade, som kendetegner designet, er prydet med diamanter og vil funkle ved alle anledninger – og helt sikkert fange øjets opmærksomhed. Er du derimod til et mere minimalistisk og stilrent design, kan du vælge en tyndere diamantring, hvor den enkle brug af brillianter danner et sofistikeret udtryk. I vores sortiment vil du også se, at diamanterne kommer i forskellige former og farver. Slibningen og farven af en diamant kan gøre en stor forskel og gøre ringen utroligt personlig. Du vil se diamanter i brun, champagne og gul i vores designs. Tag et kig på vores udvalg og bliv inspireret til din næste diamantring, som du uden tvivl vil påskønne i mange år fremover.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

1-60 af 117

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende
Tilbage til toppen

1-60 af 117

Side:
  1. 1
  2. 2