Dirks Persondatapolitik

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)
For at du kan indgå aftale med os på guldsmeddirks.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres og opbevares sikkert hos Guldsmed Dirks A/S i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
De ansatte for Guldsmed Dirks A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Guldsmed Dirks A/S er vores økonomi-ansvarlige.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Guldsmed Dirks A/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmed Dirks A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, dog skal du være opmærksom på, at opfyldelse af bogføringslovens bestemmelser ikke kan afviges. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmed Dirks A/S via e-mail web@guldsmeddirks.dk

COOKIES
På guldsmeddirks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


LOGSTATISTIK
Vi bruger en logstatistik på guldsmeddirks.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere guldsmeddirks.dk.

NYHEDSBREV
Nyhedsbrevet indeholder information og nyheder om aktuelle tilbud fra Guldsmed Dirks og udsendes 10-12 gange om året. Dine oplysninger vil ikke blive brugt i andre sammenhænge eller overgivet til tredjemand, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Personoplysningerne registreres ikke hos Guldsmed Dirks, med mindre du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor din e-mail er eneste oplysning. E-mailen slettes efterfølgende, hvis du ikke ønsker nyhedsbrevet mere.


Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Dirks A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren for Guldsmed Dirks er den dataansvarlige og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.DirksDesign.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmed Dirks har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail: henrik@guldsmeddirks.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret: 16.05.2018

Dirks Persondatapolitik

Dirks Persondatapolitik

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)
For at du kan indgå aftale med os på guldsmeddirks.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres og opbevares sikkert hos Guldsmed Dirks A/S i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
De ansatte for Guldsmed Dirks A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Guldsmed Dirks A/S er vores økonomi-ansvarlige.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Guldsmed Dirks A/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmed Dirks A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, dog skal du være opmærksom på, at opfyldelse af bogføringslovens bestemmelser ikke kan afviges. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmed Dirks A/S via e-mail web@guldsmeddirks.dk

COOKIES
På guldsmeddirks.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

LOGSTATISTIK
Vi bruger en logstatistik på guldsmeddirks.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere guldsmeddirks.dk.

NYHEDSBREV
Nyhedsbrevet indeholder information og nyheder om aktuelle tilbud fra Guldsmed Dirks og udsendes 10-12 gange om året. Dine oplysninger vil ikke blive brugt i andre sammenhænge eller overgivet til tredjemand, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Personoplysningerne registreres ikke hos Guldsmed Dirks, med mindre du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor din e-mail er eneste oplysning. E-mailen slettes efterfølgende, hvis du ikke ønsker nyhedsbrevet mere.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Personoplysningerne registreres hos Guldsmed Dirks A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren for Guldsmed Dirks er den dataansvarlige og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.DirksDesign.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmed Dirks har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail: henrik@guldsmeddirks.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret: 16.05.2018

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.