Stillinger

Vores personale er vores vigtigste ressource!
Derfor gør vi også vores yderste for at give vores personale en spændende og varieret hverdag. Ved at involvere personalet i de daglige beslutninger, sende dem på diverse kurser i udlandet, tilbyde professionel coaching samt skabe et miljø, hvor der tages hensyn til den enkelte og dennes behov, har vi et meget engageret og loyalt personale.


Endvidere tilbyder vi diverse personalegoder i form af fitnesskort, frugtordning, sundhedsordning med videre.Guldsmed Dirks er en af Danmarks største virksomheder indenfor smykkebranchen. Over 50% af vores sortiment er designet på eget værksted. Derudover fører vi mærkevarer som: Dirks by hellegerd, Ole Lynggaard, Dulong Fine Jewelry, Georg Jensen mv.

Butikschef søges til Guldsmed Dirks, Rødovre

Drømmer du om et lederjob i en uformel organisation med masser af spændende udfordringer og udviklingsmuligheder?
Så bliv butikschef i Guldsmed Dirks, Rødovre.

Du brænder for salg og god service. Du tager ansvar for, at dine medarbejdere er glade og serviceorienterede – og at butikken altid fremstår ren og indbydende. Du motiveres af at arbejde struktureret med resultater og månedlige nøgletal – med henblik på konstant at forbedre dit og teamets resultat.

Du evner at træffe velovervejede beslutninger i en hverdag, hvor tempoet er højt. Du ved, at resultater skabes gennem god ledelse. Derfor involverer du dine medarbejdere og uddelegerer opgaver, der motiverer og udvikler den enkelte. Via positiv coaching, med masser af feedback, sørger du for at alle medarbejdere udfolder deres fulde potentiale og får en positiv tilgang til deres kolleger og dagligdag.

Vi tilbyder et alsidigt og praktisk lederjob, i et røgfrit og humørfyldt miljø, med stort ansvar og indflydelse på egen hverdag.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og tilskud til fitness.

Vi fører bla. flg. brands: Dirks Design, Dirks by Hellegerd, Ole Lynggaard, Dulong Fine Jewelry, Georg Jensen, Line & Jo, Spirit Icons.


Send din ansøgning og CV til Henrik Dirksen på henrik@guldsmeddirks.dk

OBS! pgr af persondataloven, har vi ikke gemt tidligere ansøgninger, så man er velkommen til at søge igen.