Tennisarmbånd

Tennisarmbånd i guld, hvidguld og med diamanterMange folk kender og elsker tennisarmbåndet: et utroligt elegant og smukt smykke, som har været populært i mange år. Du undrer dig måske over, hvor betegnelsen tennisarmbånd kommer fra, og den lille sidehistorie om oprindelsen gør da også kun smykket yderligere interessant og dragende. I løbet af 70’erne begyndte tennisstjernen Chris Evert at skyde op af rangstierne, og hvad der var karakteristisk ved lige netop hende var, at hun altid bar sine diamantarmbånd. Under en særlig kamp tabte Chris Evert sit dyre armbånd og måtte bede dommeren om at stoppe kampen midlertidigt, så hun kunne lede efter det. Denne kobling gjorde, at det diamantprydede armbånd blev til et tennisarmbånd.Hos Guldsmed Dirks har vi et udvalg af smukke 18 karat tennisarmbånd og collier i Italiensk topkvalitet med Top Wesselton brillanter. Armbåndet fås i forskellige materialer:• Tennisarmbånd i hvidguld
• Tennisarmbånd i guld
• Tennisarmbånd i rosaguldTennisarmbåndet i rosaguld er en nyere tilføjelse, som helt specielt tilbydes til jer. Hvad der er fælles for alle armbåndene er harmonien mellem materialerne. Der er et fantastisk spil mellem det grundlæggende støbemateriale – dette værende guld, hvidguld eller rosaguld – og så den symmetriske linje af diamanter eller brillianter.Et tennisarmbånd med diamanter er et perfekt smykke, hvis du ønsker et sofistikeret og luksuriøst look, men uden at det bliver for pompøst. Det kan bæres som en del af et finere hverdagslook eller til festlige lejligheder, hvor det komplimenterer et elegant outfit.

Tennisarmbånd

Tennisarmbånd

Tennisarmbånd i guld, hvidguld og med diamanter

Mange folk kender og elsker tennisarmbåndet: et utroligt elegant og smukt smykke, som har været populært i mange år. Du undrer dig måske over, hvor betegnelsen tennisarmbånd kommer fra, og den lille sidehistorie om oprindelsen gør da også kun smykket yderligere interessant og dragende. I løbet af 70’erne begyndte tennisstjernen Chris Evert at skyde op af rangstierne, og hvad der var karakteristisk ved lige netop hende var, at hun altid bar sine diamantarmbånd. Under en særlig kamp tabte Chris Evert sit dyre armbånd og måtte bede dommeren om at stoppe kampen midlertidigt, så hun kunne lede efter det. Denne kobling gjorde, at det diamantprydede armbånd blev til et tennisarmbånd.

Hos Guldsmed Dirks har vi et udvalg af smukke 18 karat tennisarmbånd og collier i Italiensk topkvalitet med Top Wesselton brillanter. Armbåndet fås i forskellige materialer:

• Tennisarmbånd i hvidguld • Tennisarmbånd i guld • Tennisarmbånd i rosaguld

Tennisarmbåndet i rosaguld er en nyere tilføjelse, som helt specielt tilbydes til jer. Hvad der er fælles for alle armbåndene er harmonien mellem materialerne. Der er et fantastisk spil mellem det grundlæggende støbemateriale – dette værende guld, hvidguld eller rosaguld – og så den symmetriske linje af diamanter eller brillianter.

Et tennisarmbånd med diamanter er et perfekt smykke, hvis du ønsker et sofistikeret og luksuriøst look, men uden at det bliver for pompøst. Det kan bæres som en del af et finere hverdagslook eller til festlige lejligheder, hvor det komplimenterer et elegant outfit.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

7 vare(r)

Sorter faldende
Tilbage til toppen

7 vare(r)