Guest Designers

Statement og kant med Guest Designers vielsesringeGuest Designers tilbyder en rå og kantet serie af vielsesringe, hvor det maskuline udtryk er i fokus. Leder din partner og dig efter en vielsesring, som vil skille sig ud fra mængden og næsten være et statement i sig selv, kan denne serie være den rette for jer. Hvis I tager et kig på udvalget, vil I blandt andet se titanium-, bronze-, platin- og carbon-vielsesringe.Skil jer ud med carbon vielsesringeCarbon vielsesringe er noget af det, der særligt er blevet større i de senere år – og ikke uden grund. Den sorte, matte overflade giver et helt særligt og råt look til en vielsesring, hvor råmaterialet virkelig skinner igennem. Carbon, eller kulstof, er grundstof nummer 6 i det periodiske system, og det femtende mest forekomne materiale i jordens skorpe – en lille sidehistorie, der følger med, hvis I beslutter jer for at investere i carbon vielsesringe. Carbon vielsesringe er naturlig set meget mørke i det, hvis man sammenligner med andre mere gængse materialer som guld, hvidguld og sølv. Men netop den meget mærke overflade er med til at skabe det helt særlige og unikke udtryk, som carbon vielsesringe i særdeleshed er kendetegnet af.Hvis I søger en vielsesring, som ikke ligner alt andet på markedet, men samtidig er hyper moderne og sofistikeret, er carbon måske det helt rette materiale for jer. Vi håber, at en af ringene i serien falder i jeres smag.

Guest Designers

Guest Designers

Statement og kant med Guest Designers vielsesringe

Guest Designers tilbyder en rå og kantet serie af vielsesringe, hvor det maskuline udtryk er i fokus. Leder din partner og dig efter en vielsesring, som vil skille sig ud fra mængden og næsten være et statement i sig selv, kan denne serie være den rette for jer. Hvis I tager et kig på udvalget, vil I blandt andet se titanium-, bronze-, platin- og carbon-vielsesringe.

Skil jer ud med carbon vielsesringe

Carbon vielsesringe er noget af det, der særligt er blevet større i de senere år – og ikke uden grund. Den sorte, matte overflade giver et helt særligt og råt look til en vielsesring, hvor råmaterialet virkelig skinner igennem. Carbon, eller kulstof, er grundstof nummer 6 i det periodiske system, og det femtende mest forekomne materiale i jordens skorpe – en lille sidehistorie, der følger med, hvis I beslutter jer for at investere i carbon vielsesringe. Carbon vielsesringe er naturlig set meget mørke i det, hvis man sammenligner med andre mere gængse materialer som guld, hvidguld og sølv. Men netop den meget mærke overflade er med til at skabe det helt særlige og unikke udtryk, som carbon vielsesringe i særdeleshed er kendetegnet af.

Hvis I søger en vielsesring, som ikke ligner alt andet på markedet, men samtidig er hyper moderne og sofistikeret, er carbon måske det helt rette materiale for jer. Vi håber, at en af ringene i serien falder i jeres smag.

Sorter faldende
Tilbage til toppen

19 vare(r)

Sorter faldende
Tilbage til toppen

19 vare(r)